Menu

Ascis

Opgericht in 1949 door Meneer Onitsuka, met de gedachte om de jeugd vlak na WOII een betere toekomst te geven, door sport. De eerste sportschoenen gemaakt door meneer Onitsuka waren basketbal schoenen, niet veel later kwamen daar ook hardloopschoenen bij. In 1977 “verdween” Onitsuka Tiger van het toneel door een fusie van drie verschillende sportmerken, vandaag de dag bekend als ASICS, wat staat voor Anima Sana In Corpore Sano (een gezonde geest in een gezond lichaam). Onitsuka Tiger is het premium lifestyle/ heritage merk van ASICS, wat naast vintage modellen ook moderne, lifestyle interpraties brengt van oude en nieuwe hardloopschoenen. Onder andere te koop bij Sneakers, COACH, Front Runner maar ook in de kleinere sneaker/ mode winkels zoals Epic te Breda.

JJPRO.NL

JJ PRO Pro in sound and vision. JJ Pro is zeer dynamische licht en geluidsbedrijf dat altijd net een stapje verder gaat om van uw evenement een One of a Kind Event te maken.

Kingsly

Mode met een eigen identiteit. Dat niet zakelijkheid maar spontaniteit “op een eigen manier” mode kan verkopen is bij String Fellows & Kingsly wel bewezen. En daarbij is dat je met een casualuitstraling ook trendy kan zijn. Wij dragen Next Feel the Sound een warm hart toe door onder andere het verkooppunt te zijn van het Next feest. Tip: Kies hier je ultieme Next outfit!

LifeProof

LifeProof offers iPhone, iPad and iPod cases that are waterproof, shock proof, dust proof and snow proof, plus the accessories to take your device to the extreme. This is LifeProof, Let’s go!

MariCmedia

MariCmedia is een bedrijf zonder grenzen. Of het nu gaat om fotograferen, of ontwerpen van flyers, ontwerpen van websites, persfotografie, aftermovies of noem maar op, MaRicMedia doet het!

Myrthe Kaars

Myrthe Kaars! inschakelen voor gastheren en/of gastvrouwen; uw gasten worden perfect begeleid op uw bedrijfsfeest of bruiloft. Danseressen op een festival of club-night; Promo-modellen voor uw product of bedrijf? Wij matchen de juiste modellen voor uw evenement! Wij zijn de juiste schakel. Meer info!

RAWfit

Fit en gezond door je eigen oerkracht! Het concept waar bewegen, fun, gezondheid en voeding onlosmakelijk verbonden zijn. Wij zijn gemaakt om te bewegen. Onze huidige manier van werken en leven geeft weinig prikkels meer om ons lichaam aan het werk te zetten. Het huidige voedingspatroon en alle luxe om ons heen, maakt ons te makkelijk lui. RAWfit gaat terug naar de oorsprong: gezonder en fitter worden op een rauwe, uitdagende en verantwoorde manier. De club in Breda biedt beweging voor jong en oud op een prikkelende en natuurlijke manier aan. Bijzonder is dat de trainingen zowel binnen als buiten plaatsvinden. Binnen zijn niet de voor de hand liggende apparaten te vinden maar train je eerder met rauwe materialen en is je eigen lichaamsgewicht je belangrijkste hulmiddel. Een vernieuwende manier om de uitdaging met jezelf aan te gaan. RAWfit zet dé gezonde lifestyle neer!

RIJKEN & BINCK

Rijken & Binck Herenmode, in het hartje van het centrum in Oosterhout, is inmiddels een begrip voor de modebewuste man. Met topmerken als Hugo BOSS, Drykorn, Patrizia Pepe, Diesel, Replay, Nudie jeans, IKKS en Matinique in hun collectie, biedt Rijken & Binck een uitgebreide keuze voor de modebewuste consument. Kijk op www.rijkenenbinck.nl

Stappen Breda

Stappenbreda.nl is het horecaportaal van regio Breda. Op de site vind je alle restaurants, hotels en uitgaansgelegenheden van Breda. Daarnaast geeft de site ook een overzicht van alle evenementen, culturele bezienswaardigheden en het laatste nieuws.

Weblectronics

Weblectronics is de organisatie achter meer dan 25 webshops en 1 fysieke locatie in Breda. De meest bekende webshop van Weblectronics is de Pioneer Store Pioneer Store. Hier vind je het complete aanbod Pioneer Car, Home en DJ Gear. Kijk voor ons complete assortiment op www.weblectronics.nl of kom langs in ons Experience Center op de Huifakkerstraat 12 in Breda voor uitleg over alle Pioneer DJ Gear en onze Weblectronics DJ School.